Món Esport
La primera pole de la temporada és per a Quartararo
  • CA

Fabio Quartararo ha estat el pilot més ràpid en les sessions de classificació del primer Gran Premi de MotoGP de la temporada, després que el començament del Mundial s’hagi hagut d’endarrerir més de quatre mesos per la pandèmia del coronavirus. El francès sortirà demà des de la primera posició en el circuit de Xerès i dos pilots catalans estaran tot just darrere seu: Maverick Viñales i Marc Márquez, respectivament.

Quartararo, de Yamaha, té tan sols 21 anys, però la seva projecció és molt prometedora. La temporada passada va aconseguir el cinquè lloc del Mundial i aquesta primera pole és molt significativa. A més, ha aconseguit marcar la volta ràpida històrica del circuit de Xerès. Márquez i Viñales però, són dos dels favorits a endur-se el títol i defensaran les seves possibilitats en la cursa de diumenge.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Pol Espargaró i Àlex Rins figuren entre els deu millors classificats, en la setena i novena posició respectivament. No han assolit tan bones posicions Aleix EspargaróÀlex Màrquez, que sortiran de les posicions 16 i 21, mentre que els valencians Tito Rabat i Iker Lecuona ho faran des de la 19 i 22, respectivament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa