Món Esport
Primer ‘match ball’, l’At. Madrid-Barça
  • CA

1. Un any després: Just un any després, 365 dies, que l’Atlètic de Madrid es proclamés campió de Lliga al Camp Nou, el Barça pot guanyar el campionat al Calderón (19 h). Coses del futbol, que fa bona la dita que aquest esport sempre te la torna, per més que et sentis immune. El destí ha volgut que els blaugranes es puguin treure l’espina que va suposar veure un rival celebrar un títol a l’Estadi.

2. “És una final”: Luis Enrique va declarar ahir que era “una final”. Una obvietat, però ho ha dut a la pràctica i ho ha reflectit en la convocatòria. El tècnic asturià, com a Munic, vol que tothom sigui partícip del partit que pot ser decisiu i s’ha endut a tota la plantilla a Madrid, els 23 jugadors, més Munir i Sandro del filial per haver jugat en alguna jornada a l’inici de temporada.

3. Tàctica: Simeone feia broma ahir sobre si és millor esperar el Barça o anar-lo a buscar. “Em fa gràcia quan els meus amics m’aconsellen si tancar-nos o pressionar-los. Et maten igual!”, va dir amb un somriure. “El que és innegociable és la intensitat, si no segur que estem morts”, va afegir, més seriós. Tot apunta que l’argentí alinearà d’entrada Torres, especialista en fer gols al Barça, i reforçarà el mig camp, per travar tant com pugui la circulació visitant.

4. Amb tot: Tot apunta que Luis Enrique sortirà amb l’onze de gala. Amb les finals de Champions i de la Copa del Rei encara amb un marge de dues setmanes, és previsible que el Barça no especuli i tregui tota l’artilleria. El trident davant, Iniesta i Rakitic d’interiors i Mascherano al costat de Piqué. La salut del grup és esplèndida i tot i rotar tot l’any l’equip titular està més clar que mai.

5. Espanyol-Madrid: A la mateixa hora, el Madrid visita l’Espanyol a Cornellà. Si perd, perd la lliga. I si guanya dependrà del que faci el Barça per seguir aspirant al títol. Els blanc-i-blaus no han guanyat mai els madridistes al seu nou estadi. Deprimits per l’eliminació de la Champions, és una incògnita com poden reaccionar avui els d’Ancelotti.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa