Món Esport
Presó per als tres jugadors de l’Arandina investigats per agressió sexual a una menor
  • CA

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d’Aranda de Duero ha decretat l’ingrés a la presó comunicada i sense fiança per als tres jugadors de l’Arandina Club de Futbol, Carlos Cuadrado Santos, “Lucho”, de 24 anys, Raúl Calvo, de 19, i Víctor Rodríguez Ramos, “Viti”, de 22, investigats per una agressió sexual sobre una menor de 15 anys en el pis que compartien a Aranda de Duero (Burgos).

Una de les claus d’aquest ingrés a presó és l’edat de la noia, un fet que converteix en irrellevant el consentiment o no de la jove a mantenir les relacions sexuals. L’article 183 del Codi Penal sosté que “realitzar actes de caràcter sexual amb un menor de 16 anys serà castigat com a responsable d’abús sexual a un menor amb la pena de presó de dos a sis anys”.

 

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó en un comunicat, el jutjat de Primera Instància d’Aranda de Duero, en funcions de gùardia, s’ha inhibit al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de la mateixa localitat, competent per prendre declaració als tres detinguts i instruir la causa, per la data en la qual es van produir els fets investigats. La jutgessa, que va prendre declaració a la menor en qualitat de víctima aquest dimecres, ha aixecat el secret de les actuacions.

Els tres futbolistes -Viti, Lucho i Calvo-, van ser detinguts aquest dilluns per un presumpte delicte d’abusos sexuals sobre la menor que, segons diverses fonts, s’havia desplaçat des de Madrid per veure’s amb un dels ara detinguts. La víctima, menor d’edat, va declarar i va presentar un informe mèdic sobre els presumptes abusos sexuals patits al domicili que comparteixen els jugadors de l’Arandina i on s’haurien produït “situacions de violència”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa