Món Esport
Pol Amat, candidat a millor jugador de hoquei de l’any 2008
  • CA

El davanter català de la selecció espanyola d’hoquei Pol Amat, medalla de plata en els passats Jocs Olímpics de Pequín, figura en la relació de candidats a millor jugador de l’any 2008, segons que ha anunciat la Federació Internacional d’aquest esport (FIH).

Amat va viure a la capital xinesa els seus quarts Jocs Olímpics després de participar en els d’Atlanta’96, en què també es va penjar la medalla de plata, Sidney 2000 i Atenes 2004, en els que la selecció espanyola va perdre davant Alemanya el partit per la medalla de bronze.

El jugador barceloní, de 30 anys, optarà al guardó al costat dels australians Jamie Dwyer -guanyador el 2007- i Bevan George, els holandesos Robert van der Horst i Teun de Nooijer, els alemanys Tibor Weissenborn i Timo Wess i el britànic Barry Middleton.

La FIH anunciarà el nom del guanyador durant una gala que celebrarà el 29 de novembre a Los Angeles, on també es desenvoluparan les eleccions a la presidència d’aquest organisme, a la que opta l’espanyol Leandro Negre, al costat de l’actual presidenta, Els van Breda, i l’australià Peter Cohen, ara secretari general.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa