Món Esport
Piqué, tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell dret
  • CA

El Barça trobarà a faltar Gerard Piqué durant tres setmanes. El central català es va lesionar aquest dimecres durant el partit entre el club blaugrana i el Manchester City, després d’una dura entrada del migcampista canari David Silva que el va fer abandonar el terreny de joc. Les proves realitzades aquest dijous han confirmat que el ‘3’ pateix un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, una lesió que el mantindrà fora els terrenys de joc fins la propera aturada de seleccions, el cap de setmana del 12-13 de novembre.

D’aquesta manera, Piqué arribarà en condicions per al partit del 3 de desembre davant el Reial Madrid, al Camp Nou, en el primer clàssic de la temporada, un duel únic al qual el central hauria d’aconseguir arribar al 100% del seu estat físic.

 

Qui també va abandonar la gespa amb una lesió muscular va ser Jordi Alba. El lateral esquerre va rebre l’alta mèdica després de lesionar-se amb la selecció espanyola i, després de pocs minuts sobre el terreny de joc, el de L’Hospitalet va haver de retirar-se als vestidors. Segons el comunicat del club, Alba pateix una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra i estarà de baixa unes dues setmanes.

Els partits que es perden

 

Gerard Piqué i Jordi Alba es perdran el València-Barça d’aquest cap de setmana, el Barça-Granada de la propera jornada de Lliga i la quarta jornada de la Lliga de Campions a l’Etihad Stadium, davant el Manchester City. El lateral és possible que estigui a punt pel Sevilla-Barça del 6 de novembre, un partit al qual no hi arribarà Piqué. En un principi, ambdós haurien d’estar al 100% pel Barça-Màlaga del 19 de novembre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa