Món Esport
Piqué: “Som al Barça i ho tenim tot, què més volem?”
  • CA

Gerard Piqué ha decidit que la derrota del Reial Madrid ja no existeix. El central català tanca la porta al partit del dissabte passat davant l’etern rival i dóna pas a l’objectiu principal, a la consecució del triplet tan desitjat pel barcelonisme. 

En la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts davant l’Atlètic de Madrid, Piqué no només ha valorat l’enfrontament davant els blancs. Ha respost a tot, sense excuses, mullant-se pel futur d’alguns companys d’equip i tornant a trempar una afició que, després del clàssic, havia quedat tocada. Aquestes són algunes de les qüestions plantejades al central:

Enfrontament davant l’Atlètic de Madrid

“Crec que demà serà una gran nit pel Barça. Intentarem fer el màxim de gols possibles. És dels partits que ens posa, és importantíssim i intentarem resoldre l’eliminatòria a l’anada.”

“Si fem circular ràpid la pilota, nosaltres estem bé, el públic anima com dissabte, crec que som gairebé imparables.”

Derrota davant el Reial Madrid i situació a la Lliga

“No tinc cap dubte que guanyarem la Lliga i farem tot el possible per arribar a la final de la Champions. El partit del Madrid està oblidat, la derrota no ens genera cap dubte.”

“No necessitem cap toc d’atenció, ja sabem com de complicat és això. Tenim un repte brutal, que és intentar repetir el triplet.”

“Quan va arribar Cruyff jo era un nen, però ho vaig començar a viure. Abans de Cruyff, guanyar al Madrid era el nostre gran triomf. Ara, al 2016, els papers han canviat.”

Segueix volent una final de Champions contra el Reial Madrid?

“Sí, home, i tant. Això no canvia.”

Neymar i una milionària oferta del PSG

“Vinga, em mullo. Neymar no es mou del Barça, segur.”

Ter Stegen també es queda?

“Sí, va, em torno a mullar. Això és el Barça, som aquí i ho tenim tot. Què més volem? D’aquí ningú vol marxar.”

No va fer Periscope després del clàssic

“No vaig fer Periscope perquè no estava previst, encara que haguéssim guanyat i hagués fet un gol. Demà, tampoc en faré. Ja veureu per què, no sigueu impacients. Hi ha hagut un canvi de plans.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa