Piqué, pessimista amb la celebració de la segona edició de la nova Copa Davis

El futbolista del Barça assegura que la incertesa provocada pel coronavirus impedeix predir qualsevol escenari

Gerard Piqué, propietari de Kosmos, companyia que organitza les finals de la Copa Davis, ha confessat que és “pessimista” davant la possibilitat que l’edició del 2020 a Madrid se celebri, ja que “sense gent és difícil” i la crisi del coronavirus manté “molta incertesa”.

“Hi ha molta incertesa. Intentem estar al corrent de tot el que diu el Consell Superior d’Esports i el govern espanyol sobre aquest tema, si hi podrà entrar gent la Caja Mágica o no. Soc una mica pessimista, perquè una Copa Davis sense gent és difícil, però ja veurem“, ha indicat en una entrevista a Movistar+.

Piqué no ha sentenciat la segona edició del nou format de la Copa Davis, que novament està previst que aculli Madrid com el 2019. “Hi ha diferents opcions, ningú té ara per ara la seguretat que puguem jugar a porta tancada“, va dir.

“A mesura que passin les setmanes anirem tenint una mica de claredat en el tema, dins del que es pugui. Per treballar ara és complicat, però estem preparats per si al final ho acabem organitzant“, he resolt.

Més informació

Nou comentari