Món Esport
Piqué diu adéu a la selecció espanyola
  • CA

Gerard Piqué ha dit prou. Fart del tracte que rep per part de l’afició espanyola, el central català ha posat data de caducitat a la selecció espanyola: el Mundial de Rússia 2018.

Així ho ha assegurat el jugador del Barça després de la darrera polèmica que l’ha envoltat: l’acusaven de retallar-se les mànigues de la samarreta per no lluir la bandera d’Espanya. “Això ha estat una de moltes, és una decisió pensada i meditada”, ha assegurat Piqué. 

 

“No sóc ben rebut, hi ha molts que no m’hi volen”, ha acceptat el barceloní amb cara de resignació. “Han aconseguit que no tingui il·lusió per venir”

Una altra de les imatges surrealistes que s’ha viscut ahir és la de Piqué oferint les mànigues que s’havia tallat al periodista de Movistar , Ricardo Sierra, per demostrar que no tenien cap bandera. “Em quedaven una mica curtes i em molestaven”, ha explicat Piqué. “No és una decisió d’avui, la d’avui és una més”, ha afirmat. El defensor català posarà punt final a la seva vinculació amb la Roja amb 31 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa