Món Esport
Piles carregades per seguir fent passes de gegant
  • CA

El Barça afronta el tram final de temporada amb les energies renovades, després que Luis Enrique donés dos dies de descans altament necessaris als seus futbolistes. La recuperació, física i psicològica, era imprescindible per a un equip que no ha parat des del Nadal, que no ha tingut, des de fa pràcticament tres mesos, una setmana sense dos partits oficials.

Amb Neymar encarnat en Ronaldinho -el de les primeres tres temporades-, el conjunt blaugrana ha obtingut un premi merescut després d’haver-se buidat dins el terreny de joc en cada matx, sigués de Lliga, de Copa o de Lliga de Campions, i després d’haver sumat 36 enfrontaments consecutius sense conèixer la derrota, tot un rècord admirable i significatiu del moment que viu l’equip, encara que Luis Enrique negui la importància d’aquesta xifra.

El Getafe visita el Camp Nou aquest dissabte amb l’aspiració de trencar aquesta ratxa positiva dels blaugrana. De fet, els de Fran Escribá ho necessiten per agafar aire i distància amb la zona del descens a Segona Divisió, prou apretada mancant només deu jornades pel final. Els madrilenys intentaran frenar les embestides del trident, que torna del descans amb la mirada posada en seguir sumant gols i victòries, en seguir perseguint la xifra de 121 gols del Reial Madrid de José Mourinho, i en demostrar que el viatge de Neymar al Brasil no ha canviat res en la dinàmica de respecte i jerarquies del vestidor.

Amb Rafinha i Sandro lesionats i amb les baixes confirmades per decisió tècnica de Javier Mascherano i Sergio Busquets, Luis Enrique ja no opta a alinear l’onze de gala. L’arribada de l’Arsenal el proper dimecres, el proper desplaçament a Vila-real i el proper partit al Camp Nou, contra l’etern rival, fan que les rotacions tornin a ser necessàries. Aleix Vidal, Mathieu, Bartra, Sergi Roberto o Arda poden seguir tenint minuts i continuar demostrant que són tan fiables com els teòrics titulars.

Comença el tram final, els deu últims partits de la Lliga, la millor fase de la temporada. Tocarà gaudir-la.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa