Món Esport
Phelps i Biles, nous ors a Rio
  • CA

Michael Phelps no té límits. Després d’aconseguir les medalles d’or en 4×200 metres relleus, 200 metres papallona i 4×100 metres relleus, el nordamericà ha sumat aquesta matinada el seu quart or en imposar-se al japonès Kosuke Hagino i al xinès Shun Wang a la prova dels 4×200 metres lliures, amb un temps d’1:54:66.

 

El ‘Tauró de Baltimore’ suma, d’aquesta manera, la seva quarta medalla d’or a Rio de Janeiro 2016 i la 22ena de la seva carrera olímpica, des que aconseguís les sis primeres a Atenes 2004 i després d’haver debutat a Sidney 2000, amb només 15 anys. Phelps acumula un total de 25 medalles olímpiques. Ningú a la història n’ha aconseguit tantes.

 

Una altra atleta nordamericana, Simone Biles, ha signat una altra medalla d’or per al seu país amb una gran actuació al concurs complet individual de gimnàstica artística. Biles, gran favorita -i de només 19 anys-, ha superat la seva compatriota Alexandra Raisman, plata, i la russa Aliya Mustafina, bronze, amb una puntuació de 62.198. Les seves perseguidores han sumat 60.098 i 58.665 punts, respectivament. La jove nordamericana, guanyadora de deu medalles d’or als Mundials d’Antwerp, Nanning i Glasgow, suma la seva segona medalla d’or olímpica a Rio, amb cinc proves encara per disputar.

 

Pel que fa el bàsquet, la selecció espanyola ha aconseguit la primera victòria als Jocs Olímpics, després de derrotar Nigèria (96-87), amb 16 punts de Pau Gasol i 15 de Ricky Rubio. Les derrotes davant Croàcia i Brasil obligaven als de Sergio Scariolo a vèncer els africans per passar de ronda, tot i que encara els queda feina a fer si volen ser als quarts de final. De moment, els espanyols són cinquens en un grup on només es classifiquen els quatre primers.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa