Món Esport
Pesic també obre la porta del Barça a Durant

Svetislav Pesic ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit d’Eurolliga del Barça de bàsquet contra el València per obrir de bat a bat la porta del vestidor blaugrana a Kevin Durant, que aquest dilluns va admetre que li agradaria retirar-se al Palau Blaugrana. L’entrenador de la secció de bàsquet culer ha assegurat que “tindrà un lloc en el nostre equip, però no per aquest any, sinó pel pròxim“.

“La notícia de Durant no em sorprèn. Fa cinc o sis anys, els jugadors de l’NBA d’aquest nivell no sabien ni que existia un altre bàsquet. Però ell ja ha jugat dues o tres vegades amb la seva selecció i ara hi ha molt europeus que juguen a Amèrica amb els quals té contacte”, ha ampliat un Pesic que creu que això demostra que “les coses han canviat” i que “el bàsquet és un esport global”.

Al Palau ja li han fet la samarreta

El Barça, a les xarxes socials, s’ha atrevit a confeccionar-li una samarreta amb el seu nom i el seu dorsal, el ‘35’, perquè Durant tingui clar que al Palau Blaugrana se l’espera amb els braços oberts. Més enllà del gest simbòlic, la realitat és que, ara per ara, la sensació és que hauran d’alienar-se molts astres perquè la voluntat del jugador es faci realitat. De moment, sigui com sigui, l’operació compleix els requisits bàsic perquè es dugui a terme en un futur: el club i l’esportista volen unir els seus camins.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa