Món Esport
Per què es va enfadar Cristiano amb els companys del Madrid?
  • CA

Tot i que el Reial Madrid va guanyar l’Almeria al Santiago Bernabéu (3-0), Cristiano Ronaldo va marxar emprenyat del camp. Per què? Tot i la golejada, el davanter portuguès no va marcar cap gol, i es va enfadar precisament perquè va estar a punt de fer-ne dos.

A la segona part (ja amb 1-0 al marcador) el jugador de l’Almeria Marcelo dos Santos va desviar la pilota just quan Cristiano entrava a barraca per marcar, sol davant la porteria andalusa. Des de la megafonia del Bernabéu es va dir que el gol era del portuguès, però ell ho va negar, visiblement decebut.


I el 0-3 va acabar de desesperar el davanter. Cristiano era sol davant la porteria -altra vegada- i ara va ser Arbeloa qui va ser més ràpid a l’hora de marcar el tercer gol dels blancs, tal i com es pot veure en el vídeo superior.

Un cop la pilota ja havia entrat a porteria, i mentre Arbeloa celebrava el gol amb els companys, Cristiano va rebentar l’esfèrica contra la xarxa, altra vegada.

El partit també va deixar una altra imatge curiosa: Fábio Coentrao i James van fer un servei de banda simultani, alhora i perfectament sincronitzat, davant la incomprensió dels jugadors de l’Almeria… i del propi Reial Madrid.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa