Pedrosa no correrà a Motegi després fracturar-se la clavícula

El pilot català tornarà a Barcelona per ser operat d'urgència

El pilot català de Moto GP Dani Pedrosa (Repsol Honda) no correrà en el Gran Premi del Japó després de caure aquest divendres en els segons entrenaments lliures, fracturar-se la clavícula de l’espatlla dreta i haver de tornar a Catalunya per passar pel quiròfan.

El de Castellar va patir una dura caiguda en la segona sessió d’entrenaments lliures de la quinzena cita mundialista després de patinar al revolt onze. El fort impacte sobre el terra del circuit japonès va acabar provocant el trencament de la seva clavícula.

 

“Dani Pedrosa té una fractura a la seva clavícula dreta i les primeres proves indiquen que necessita cirurgia. No està desplaçada, però l’os està trencat en quatre parts”, ha explicat el doctor Xavier Mir, metge de Moto GP, al web del Mundial.

El metge ha apuntat que el de Castellar del Vallès també ha pres mal “tot i que de manera lleu, al seu peu esquerre”. “Però la clavícula és la cosa més important. De tots els trencaments de clavícula que ha patit Pedrosa, aquest sembla el menys greu”, ha recalcat.

 

D’aquesta manera, Pedrosa, campió del Gran Premi del Japó la temporada passada, tornarà a Barcelona per ser operat amb urgència i com que el Mundial es troba en plena gira transoceànica amb tres curses consecutives, és probable que no estigui a punt per competir fins al Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

Nou comentari