Món Esport
Pedrerol (Punto Pelota): “Ningú pot donar-me lliçons de catalanisme”
  • CA

El director i presentador del programa d’Intereconomía TV ‘Punto pelota’,el català Josep Pedrerol, assegura avui en una entrevista al diari El Periódico, que “Catalunya és molt respectada a Madrid” i que “la capital espanyola tracta molt bé els catalans”.

També afirma que , per ser un treballador d’Intereconomia, ningú té dret a donar-li lliçons de catalanisme. “És molt fàcil ser catalanista a Catalunya: té més mèrit ser-ho fora de Catalunya”, assegura.

I afegeix: “Em sento molt català i també espanyol quan surto d’Espanya. Defenso Catalunya quan sóc a Madrid, però faig un programa per a tot Espanya i he d’assumir on sóc”.

El català assegura que no li molesta que “Punto Pelota” sigui “El Salvame” de l’esport i acusa companys de professió, com el director d’El Mundo Deportivo, Santi Nolla, i al Col•legi de Periodistes de traïdors per haver donat suport al veto que el Barça ha aplicat a aquest espai televisiu després que utilitzés el president de l’Hospitalet, Miguel Garcia, per saber informació del club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa