Món Esport
Pau Gasol: “Tinc il·lusió i ganes de seguir amb la selecció espanyola”
  • CA

El pivot català dels San Antonio Spurs, Pau Gasol, ha confessat aquest dilluns que manté “la il·lusió i les ganes” de seguir amb la selecció espanyola i que el factor fonamental d’aquesta qüestió serà “la temporada” i la “càrrega” que tingui, per decidir si segueix amb l’equip estatal.

 

“La meva il·lusió és la mateixa, amb el plantejament de cada any, anant temporada a temporada, veure com em trobo i observar com segueix absorbint el meu cos la càrrega que li poso. La il·lusió i ganes segueixen aquí. Quan acabi la temporada que encara no ha començat amb San Antonio, valoraré com estic i si puc o no jugar a l’estiu”, ha manifestat Gasol a la seu d’Iberia, amb motiu de la seva designació com a nou ambaixador de la companyia aèria.

 

El jugador exblaugrana de Sant Boi ha assenyalat que pensa seguir “gaudint dia a dia i de cada temporada” fins que el cos li digui “prou”. “És normal que hi hagi un declivi notable, a mi gairebé no se’m nota perquè ho vaig tapant. Estic molt content, ja que treballo per a això. Em sento molt afortunat de seguir jugant a aquestes altures”, ha indicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa