Pau Gasol plora la mort de Kobe Bryant: “Encara em nego a creure-ho”

Pau Gasol ha recordat aquest dijous Kobe Bryant, mort recentment després d’un accident d’helicòpter, i ha promès que farà “el que pugui per tenir present” el “llegat” i també les “lliçons” del seu excompany “en tot el que faci” a partir d’ara.

“Encara em nego a creure-ho… Encara ho sento com un malson del qual només tinc ganes de despertar… Però si aquest malson continua, faré el que pugui per tenir present el teu llegat i les teves lliçons en tot el que faci”, ha publicat Gasol a les xarxes socials.

De la mateixa forma, Gasol ha recordat una frase cèlebre de Bryant. “El més important és intentar-ho i inspirar les persones perquè puguin ser genials en el que vulguin fer”, citat el jugador català, que va compartir una gran amistat amb Bryant des de la seva arribada a Los Angeles Lakers el febrer de 2008.

“Estaré desconsolat durant molt de temps, però sempre estaré agraït per haver compartit tantes coses junts. Em vas inspirar i em vas empènyer a ser millor dia rere dia. Com ho has fet amb molts altres”, ha conclòs Gasol, que va ser company d’equip de Bryant durant sis anys i va conquistar al costat d’ell dos anells de campió de l’NBA, els anys 2009 i 2010.Més notícies

Vanessa Bryant, dona de Kobe: “No hi ha paraules per descriure el nostre dolor”

"Em consola saber que en Kobe i la Giga sabien que eren tan estimats", ha escrit en una publicació a les xarxes socials

Els Lakers trenquen el silenci després de la mort de Kobe Bryant

La franquícia californiana dedica unes paraules a la seva llegenda a través de les xarxes socials

Nou comentari