Món Esport
Pau Gasol lidera la selecció catalana
  • CA

Pau Gasol ha manifestat en més d’una ocasió l’orgull que li suposa jugar amb la selecció espanyola de bàsquet. Malgrat tot, a partir d’ara el podrem veure defensant els colors de Catalunya a la NBA o als Jocs Olímpics. El món virtual no té límits i la Plataforma Pro Seleccions Catalanes ho acaba de demostrar. Així, aquesta entitat ha adaptat el joc d’ordinador NBA’08 de manera que la selecció catalana pugui disputar les principals competicions internacionals. Els germans Gasol, Rudy Fernández, Juan Carlos Navarro o Raül López conformen aquest combinat català virtual que, tal i com augura l’eslògan del propi joc, pot “superar Espanya a la final”.

La Plataforma ja ofereix en el seu portal, de forma gratuïta, la descarrega del mòdul que permet crear la selecció catalana de bàsquet en el joc NBA’08. Cal destacar, però, que tots els jugadors que presenta aquesta versió han jugat en realitat amb la selecció espanyola. Sembla clar, doncs, que per gaudir d’aquest equip d’insomni ens haurem de conformar, de moment, amb la versió virtual.

Més enllà de la controvèrsia que pugui generar el fet de veure defensar els colors de Catalunya a certs jugadors que s’han declarat públicament còmodes amb la selecció espanyola, però, el joc ofereix totes les possibilitats de l’autèntic NBA’08. Cal recordar que la Plataforma ha rebut 4,8 milions d’euros en subvencions en els darrers quatre anys. El passat mes de maig, el govern català justificava aquesta inversió assegurant que la Plataforma “col•labora en la promoció de l’esport català”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa