Pau Gasol ha deixat de ser jugador dels Portland Trail Blazers per centrar-se en la seva recuperació després d’haver acordat la rescissió del seu contracte de “mutu acord” amb la franquícia d’Oregon, amb qui no ha arribat a debutar. L’aler-pivot català, de 39 anys, va ser operat el mes de maig passat d’una lesió al peu esquerre, però la seva recuperació s’està allargant més del que es preveia i, com a conseqüència, els Trail Blazers han decidit fer efectiva una clàusula del contracte per tallar l’interior.

“Volia explicar-vos que des del dia d’avui deixaré de ser jugador de Portland per centrar-me en la meva rehabilitació. La lesió que pateixo acostuma a tenir uns terminis de recuperació d’entre sis i dotze mesos. Em vaig operar el maig per poder accelerar el meu retorn a les pistes, però desafortunadament en els últims dies hem vist que la meva recuperació completa necessitarà més temps del que inicialment esperàvem“, ha dit Pau Gasol en un vídeo publicat al seu compte oficial de Twitter.

“Quan vam signar el contracte el juliol vam acordar que si els meus terminis de recuperació s’allargava, l’equip tindria l’opció d’alliberar el meu lloc i així fitxar un altre jugador que pogués aportar coses a l’equip en la pista de manera immediata. En aquest escenari jo podria centrar-me en la meva recuperació sense tenir l’equip esperant”, ha afegit el de Sant Boi. “Aquest esport m’ha donat, i em continua donant, moltes alegries. He viscut moments increïbles i alguns, molt pocs, difícils de digerir, com el que estic travessant ara. Segueixo amb la mateixa il·lusió del primer dia i treballaré al màxim en la meva recuperació amb la intenció de tornar a gaudir de l’esport que estimo“, ha indicat el gran dels Gasol.

“Un nou rol a Portland”

A més, el jugador català que més temporades ha militat a l’NBA ha anunciat que “mentrestant, i mentre continua la recuperació” a Portland, la franquícia li està buscant un nou rol per al que queda de temporada. “Estic il·lusionat d’explicar que els Portland Trail Blazers i jo estem explorant la forma que pugui contribuir a l’equip des d’un rol diferent que encara no hem definit. Agraeixo la voluntat del club que continuem treballant junts i desitjo que tinguem un gran any”, ha finalitzat Pau Gasol.Més notícies

‘Enchu Fatis’: així promociona el Leganés la visita del Barça

El club madrileny avisa al cartell digital: "El dissabte sortirem amb la mateixa il·lusió que un nen"

La sòcia del Barça vexada per policies espanyols a la final de Copa: “Ser dona va ser un agreujant”

Sílvia Guerrero, l'afeccionada culer que es va quedar en sostenidors perquè la policia espanyola li va requisar una samarreta a favor de la llibertat dels presos polítics, atén 'MónEsport'

Comentaris

    Salvador Novembre 21, 2019 | 11:41
    Tothom ens fem grans i tu ja no et tindries d'arrossegar mes i dedicar-te a una altra cosa.

Nou comentari