Món Esport
Partit històric del Barça i Leo Messi davant del Bayer Leverkusen
  • CA

El Bayer Lerverkusen no ha tingut res a fer davant d’un Barça implacable al Camp Nou. L’equip que entrena Pep Guardiola ha demostrat una superioritat i tranquil·litat absoluta durant tot el partit, actitud que els ha portat a una molt còmoda victòria.

La remuntada per part del Leverkusen era poc probable, però amb 19 rematades a la porteria del Bayer Leverkusen i un 7-1 com a resultat final, el Barça s’ha classificat per a quarts de final de la Champions League.

Leo Messi ha sigut el màxim exponent d’aquest festival de gols, doncs n’ha fet 5. Els altres 2 han anat a càrrec de Cristian Tello.

Al acabar el partit, Guardiola ha mostrat la seva alegria pel resultat i pel fet que el Barça estigui per cinquè any consecutiu com a mínim entre els 8 millors equips del món. A més, l’entrenador blaugrana ha felicitat especialment a Messi pel partit, i ha dit que no li agradaria trobar-se amb el Milan a quarts.

Hi ha guanyador de la porra del Singular

Però més enllà dels gols dels Messi també hi ha una altra dada increïble: Narcís Martinez i Almeda, ha encertat, aquesta vegada sense competència,  la porra del Singular d’aquest partit. Ell s’emporta una estada d’una nit per a dues persones a jornada complerta bufet a l’Hotel Balneari Vichy Catalán. I, a més de l’estada, podrà gaudir del programa Activa, que inclou un bany a la piscina termal, una sauna a vapor, una inahalació de Vichy Catalán i un quiromassatge parcial. El diari es posarà en contacte amb el guanyador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa