Món Esport
El Palau Blaugrana, seu de la ‘final four’ de la Champions de futbol sala
  • CA

La UEFA ha fet oficial aquest dimecres, després de la reunió del seu Consell Executiu, que el Palau Blaugrana serà la seu de la final four de l’edició 2019/20 de la Champions League de futbol sala. El Minsk Arena, el pavelló en què inicialment s’havia de disputar la cita, serà l’encarregat d’acollir les semifinals i la final de la màxima competició continental de la temporada vinent, previstes per a l’abril del 2021.

Enguany, la Lliga de Campions es decidirà entre el 8 i 11 d’octubre al Palau Blaugrana. Cal recordar que les semifinals ja estan definides: Barça-KPRF; i El Pozo-Tyumen. Els horaris definitius encara s’han de concretar. “El Barça treballarà de forma coordinada amb la UEFA i les autoritats sanitàries durant els pròxims mesos per tal de garantir la salut de tots els participants”, ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat.

Per primera vegada en la seva història, el Palau Blaugrana serà l’encarregat d’acollir una final four de futbol sala. Serà una gran oportunitat, doncs, perquè l’equip d’Andreu Plaza pugui aixecar la seva tercera Champions. En les dues últimes edicions, les del 2018 i el 2019, els culers van ser eliminats a les semifinals. L’última vegada que el Barça es va proclamar campió d’Europa va ser l’any 2014 (Bakú).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa