Món Esport
Paco Alcácer: “Vinc a donar el millor de mi per posar les coses difícils”
  • CA

Paco Alcácer ha hagut d’esperar nou dies per saludar la seva nova afició. Després de la confirmació del seu fitxatge, el 30 d’agost passat, el davanter de Torrent ha saltat aquest dijous a la gespa del Camp Nou i s’ha vestit, per primera vegada, amb el seu nou dorsal, el ’17’, que hereda precisament del futbolista que ha fet el camí invers, Munir El Haddadi. El quart davanter que tan buscava Luis Enrique ja es va entrenar dimarts a les ordres del seu nou entrenador, després dels vuit dies de concentració amb la selecció espanyola de Julen Lopetegi, i espera poder debutar aquest dissabte en el partit de Lliga que enfrontarà el conjunt barcelonista amb l’Alabès.

 

De fet, Alcácer ja ha admès estar disposar a saltar al terreny de joc quan l’entrenador cregui convenient i ha expressat la seva inconformitat a ser únicament el quart davanter de l’equip, per darrere de Messi, Luis Suárez i Neymar Jr, el teòric rol pel qual ha estat incorporat. “Si l’entrenador decideix que vol que jugui, he d’estar preparat per a tot. I encara més en un club com aquest. Luis Enrique ha estat proper amb mi. Hem parlat i m’ha explicat què vol de mi i quin tipus de davanter he de ser.”

 

“El rol és el que el míster decidirà. Hi ha molts partits i pot passar qualsevol cosa. Tots aportarem el nostre granet de sorra”, ha manifestat el davanter. Alcácer ho ha volgut deixar clar, en una roda de premsa molt centrada en la seva nova situació, inicialment destinada a substituir els membres del trident: “A nivell esportiu, m’he de centrar en treballar, millorar i donar el millor de mi per posar les coses difícils. Jo tinc clar que vinc a aprofitar les oportunitats que tingui.”

 

Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip, ha estat sincer i sí que ha admès el paper de Paco Alcácer al Barça, teòricament per darrere de Luis Suárez: “Sempre ha estat difícil aquesta situació. No és fàcil, perquè tens tres davanters d’un gran nivell, però Paco té una sèrie de condicions que ens ajudaran molt. Està clar, i ho torno a repetir, que tenim el millor nou del món, que és Luis Suárez, i Paco n’és conscient.”

 

Pel que fa la seva situació al València, d’on també n’han sortit altres jugadors de qualitat en els darrers estius, el de Torrent ha negat que tingui “cap problema per tornar a València, ja sigui a viure o a dinar”, però ha criticat la gestió del propietari Peter Lim i de la presidenta Lay Hoon des que van adquirir les accions del club: “Aquests anys no s’estan fent bé les coses perquè els resultats i els objetctius no s’han aconseguit. És un club molt gran, proper al Barça i al Madrid, però únicament ho pot ser si es fan bé les coses. En aquests moments no s’estan fent bé i com a exjugador i aficionat els desitjo el millor i que segueixin intentant millorar.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa