Món Esport
Paco Alcácer serà presentat aquest dijous al Camp Nou
  • CA

El nou futbolista del Barça, el famós quart davanter Paco Alcácer, serà presentat aquest dijous 8 de setembre al Camp Nou, després de signar pel conjunt blaugrana el passat 30 d’agost per una xifra de 30 milions d’euros, més 2 milions per variables.

 

El davanter de Torrent ja va passar revisió mèdica la setmana passada, abans d’incorporar-se a la convocatòria de la selecció espanyola. Aquest dijous a les 12:00 hores hi haurà un acte privat de benvinguda al jugador amb el president Josep María Bartomeu, a la Llotja Presidencial del Camp Nou, tal i com s’ha realitzat aquesta temporada amb cada una de les incorporacions.

 

A continuació, a les 12:30 hores tindrà lloc la rutinària sessió fotogràfica en el terreny de joc de l’estadi, amb l’accés lliure del públic a partir de les 11:30. Finalment, a les 13:30 hores, es realitzarà la conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs, on el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, el director d’Esports Professionals, Albert Soler, i el secretari tècnic, Robert Fernández acompanyaran el futbolista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa