Món Esport
Orange emetrà futbol, Vodafone s’ho repensa
  • CA

 

Orange ha confirmat que emetrà futbol als seus usuaris la temporada vinent. L’empresa francesa s’ha decidit després de mesos de dubtes, i comprarà a Telefónica els drets de la Lliga i la Champions. L’altre gran operador, Vodafone, que el passat 10 d’abril va informar que es retirava de la subhasta, ha anunciat que s’ho repensa i que, un cop rebi l’oferta de Telefónica, l’estudiarà. Telefónica va adquirir els drets de futbol pel trienni que comença la temporada 2019-20.

 

Fa unes setmanes, semblava que Movistar es quedaria el futbol en exclusiva, ja que els seus principals rivals, Orange i Vodafone, no tenien intenció de comprar el futbol a no ser que el preu fos just. Orange, però, ha reculat, i Vodafone, tot i mantenir-se ferma, no ha tancat la porta del tot. “Tindrem futbol per la satisfacció dels nostres clients”, ha apuntat el CEO de la companyia francesa a Espanya, Laurent Paillassot. 

 

Paillassot, malgrat tot, ha expressat el seu malestar amb les normes d’adquisició: “La nostra preocupació és més sobre les normes de la CNMC. La mesura de calcular les obligacions de majoristes no ens semblen bé”. La intenció d’Orange (i també la de Vodafone) és que es pagui un variable en funció dels clients que contractin el futbol, encara que aquest sistema perjudicaria a Telefónica.

 

“Tenim els drets de vuit partits per dos anys més. Quan tinguem una proposta per partits d’interès potser ens ho pensem”, ha completat Antonio Coimbra, CEO de Vodafone, que ha deixat clar que “a la gent li agrada el futbol, però no li agrada pagar pel futbol. Hem fet els nostres comptes, però mai ens han sortit i hem provat amb preus molt diferents”. Vodafone, a més, ha criticat que els resultats de les últimes subhastes facin que els operadors “segueixin pagant la festa del futbol”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa