Optimisme de cara al 13 de juny

Els quatre candidats a la presidència del Barça es mostren confiats per guanyar les eleccions i fan diferents interpretacions del nombre de signatures presentades

El filtre de les signatures ha deixat quatre candidats a la presidència del Barça. Uns han recollit més signatures, d’altres menys, però aquest fet no és definitiu de cara a les eleccions del 13 de juny i els precedents més immediats, com el de Joan Laporta, ho certifiquen. En les primeres declaracions dels ja oficialment candidats ha dominat la satisfacció i l’optimisme de cara als comicis.

Rosell no es considera favorit

Sandro Rosell, ha dit de presentar les 13.618 firmes de suport, que no es veu favorit i que ha fet “un pas més”. Rosell ha superat amb molta diferència els seus tres rivals, cap a la presidència, i dedicarà la campanya a presentar el seu programa electoral. “Estem molt contents que tots aquests socis hagin comptat amb nosaltres.

Ingla convençut que guanyarà gràcies al seu “equipàs”

Marc Ingla, per la seva part, ha assegurat després de presentar les 4.744 firmes que l’acrediten com a candidat oficial que l”equipàs’ que té darrere, amb els també exvicepresidents Albert Vicens, Ferran Soriano i Alfons Godall, li fan estar “convençut” que guanyaran les eleccions. “Hem sortit a guanyar aquest partit des del primer minut que ens presentem, i estic convençut que el guanyarem. Crec que no hi ha favorits, és un partit del qual s’han jugat només els primers minuts. Tinc un ‘equipàs’ i estic encantat”, ha manifestat Ingla. Per aquesta raó, ha donat 4.744 gràcies a tots els socis que li han brindat el seu suport, “genuí, simpàtic i gens forçat”

Ferrer resta importància al nombre de paperetes presentades

Jaume Ferrer va assegurar que ha presentat 4.442 firmes de suport diu que seria “infantil” tenir en compte el nombre de paperetes presentades de cara als comicis del 13 de juny. Així, Ferrer ha destacat l’experiència d’altres campanyes, quan el candidat amb més firmes presentades no es va fer després amb la presidència, ho deixa tot obert.

Benedito: “Hem donat un ensurt de collons”

Finalment, Agustí Benedito, que ha aconseguit passar el tall de les 2.095 firmes necessàries amb les 2.896 paperetes, s’ha mostrat “molt content” i ha assegurat que ja han fet un ensurt ‘de collons’ en ficar-se a la cursa final, de la qual espera sortir-ne guanyador.”Sento que hem passat un dels requisits importants per a, sí, aconseguir la victòria, que és la important i és el 13 de juny.

Per a més informació: Especial eleccions

Nou comentari