Món Esport
OFICIAL: Neymar renova amb el Barça fins al 2021
  • CA

El trident format per Lionel Messi, Luis Suárez i Neymar Jr tornarà a ser una realitat aquesta propera temporada i, en principi, durant uns quants anys més. El davanter brasiler ha renovat aquest divendres el seu contracte amb el Barça, i ho ha fet per cinc anys més, fins el juny del 2021, tal i com han anunciat les dues parts.

El Barça i Neymar Jr han arribat a un acord que els lligarà durant cinc temporades pel qual aquest dijous ja es van donar les mans i van segellar, verbalment, un contracte que s’ha acabat signant aquest divendres. Josep Maria Bartomeu ja va anunciar la renovació del crack sudamericà, mentre que el jugador ho va confirmar la mateixa nit amb una piulada al seu compte personal de Twitter. Aquest divendres s’ha acabat realitzant la formalitat.

Amb la renovació s’ha conegut, també, la nova clàusula de rescissió del futbolista. Fins ara, estava xifrada en 190 milions d’euros més IVA, una quantitat que anirà pujant progressivament fins els 250 milions del 2019. Cal recordar que el futbolista tenia ofertes milionàries d’altres clubs europeus, com el Manchester United i el PSG.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa