Món Esport
El tècnic de Djokovic no pot dormir després d’haver perdut contra Nadal

Rafa Nadal es va imposar a Novak Djokovic en una final anticipada a la ronda dels quarts de final del Grand Slam de Roland Garros que l’espanyol ha aixecat recentment per ni més ni menys que catorzena vegada. Nadal va guanyar la contesa en quatre sets (6-2, 4-6, 6-2, 7-6), i en un matx vibrant. Un matx que es va resoldre per petits detalls. I tot plegat continua fent mal al tècnic del serbi.

En una entrevista a Tennis Majors, l’esmentat, Goran Ivanisevic, ha advertit que “he de ser honest”, tot admetent que “estic molt trist i no puc dormir”. I és que encara continua donant voltes al partit, malgrat que el seu pupil hagi guanyat tantes batalles i que ja hagin passat uns quants dies: “Crec que cap dels jugadors va fer el seu millor tenis, no em sembla que l’actuació de Nadal fos espectacular, però l’actitud a la pista i el llenguatge corporal va ser el que va marcar diferències“.

Els motius de la derrota de Djokovic contra Nadal

En el moment de l’entrevista, el tècnic ha reconegut que “encara no hem parlat en profunditat del partit, per això estic tan preocupat. Encara no entenc la falta d’energia de Djokovic, i el llenguatge corporal que va tenir, així com els seus alts i baixos. Nadal va merèixer guanyar el partit perquè va ser molt més consistent“.

En termes esportius, ha admès que “vaig advertir Djokovic que l’inici del matx seria decisiu, li ho vaig dir moltes vegades, però malgrat això, va tornar a començar malament. Després, em va semblar incomprensible la manera com va jugar el tercer set, com si li faltés energia i no cregués en les seves opcions de guanyar. No et pots permetre això contra Nadal en aquest torneig”.

D’aquesta manera, Ivanisevic s’ha rendit a qui des de principis d’any ja és el tenista masculí amb més Grand Slams guanyats. Ara ja en té 22, però a l’Open d’Austràlia va aconseguir el seu vint-i-unè. I això li va permetre superar l’esmentat Djokovic i Roger Federer. De fet, Djokovic es va perdre aquella cita per l’escàndol de la vacuna. Per tant, a Roland Garros tenia l’oportunitat de revalidar títol en terres franceses, així com d’empatar el balear en aquest prestigiós rànquing.

El clima hostil que va viure Djokovic a Roland Garros

Finalment, sobre l’ambient viscut a Roland Garros, hostil per al seu tenista tenint en compte precisament el rebombori que va generar a Austràlia, Ivanisevic ha reconegut que “sabíem que la majoria donaria suport a Nadal. Jo creia que un 80%, però ens vam trobar que era un 99,9% dels presents els que volien que guanyés l’espanyol”, tot just abans de lamentar que “el que em sembla realment injust és que s’esbronqui Djokovic, un jugador que és el número 1 del món i té 20 títols de Grand Slam. No hi ha raó per això, t’agradi o no, l’has de respectar. No sé com s’ho va prendre Djokovic, però ja està acostumat així que hauria de saber viure amb això, no pot ser una excusa”.



Més notícies
Rafa Nadal, amb Novak Djokovic a Roland Garros | Europa Press
Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Comparteix
El tenista manacorí ha eliminat el serbi als quarts de final de Roland Garros, però es manté pessimista amb la seva lesió
Rafa Nadal, després de guanyar Roland Garros | Europa Press
Nadal, acusat de dopatge després de guanyar Roland Garros
Notícia: Nadal, acusat de dopatge després de guanyar Roland Garros
Comparteix
La Societat Espanyola de Medicina de l'Esport ha reaccionat ràpidament per negar-ho
Rafa Nadal, tenista manacorí | Europa Press
Nadal revela el secret que l’ha permès jugar amb una lesió degenerativa
Notícia: Nadal revela el secret que l’ha permès jugar amb una lesió degenerativa
Comparteix
El tenista manacorí ha revelat com ha guanyat el Roland Garros amb la malaltia de Müller-Weiss
Rafa Nadal, tenista professional | Roland Garros
Rafa Nadal guanya per catorzena vegada Roland Garros i revela el seu futur
Notícia: Rafa Nadal guanya per catorzena vegada Roland Garros i revela el seu futur
Comparteix
Rafa Nadal: "No sé què passarà al futur, però ho continuaré intentant."

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa