El jugador del Barça Víctor Claver estarà de baixa entre quatre i sis setmanes per culpa d’una fàscia plantar al seu peu esquerre que es va fer durant el partit de l’equip d’aquest cap de setemana davant el Montakit Fuenlabrada. “Víctor Claver té un trencament de la fàscia plantar del peu esquerre. El temps de baixa és, aproximadament, de quatre a sis setmanes”, ha anunciat el club blaugrana en un breu comunicat.

Les proves mèdiques a les quals ha estat sotmès l’aler aquest dilluns han confirmat la fàscia plantar, lesió ocasionada durant una acció en la segona part del triomf culer contra el Fuenlabrada (87-74). Claver, que va disputar gairebé 17 minuts abans de lesionar-se, havia anotat cinc punts i agafat quatre rebots a més de donar una assistència i robar tres pilotes.

Aquesta temporada, l’aler, que ja s’havia perdut els partits de Lliga Endesa davant Saragossa i Gran Canària per lesió, està fent una mitjana de 5,2 punts, 2,6 rebots i 1,2 recuperacions en 18 minuts de joc a la competició domèstica..Més notícies

Nou comentari