Nova golejada i a la final de la Copa

El Barça ha superat aquesta nit amb nota el tràmit de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Els menys habituals de l’equip han aprofitat l’oportunitat que els ha donat Guardiola i han golejat per 0-3 l’Almeria en el partit de tornada a casa dels andalusos.

El brasiler Adriano ha obert el marcador a la primera part després d’una acció individual brillant en el minut 34. Ja en el segon temps, Thiago, de cap, i Afellay, amb un bon xut creuat, han segellat l’accés dels blaugranes a la 35a final de la Copa del Rei de la seva història.

El Barça passa l’eliminatòria amb un marcador global de 8 a 0, el mateix resultat que en el partit de Lliga. Barça i Madrid han fet bons els pronòstics doncs i s’han classificat per a la final de la Copa del Rei que serà el 20 d’abril. Aquesta serà la sisena vegada que tots dos equips es veuran les cares amb el títol en joc.