El nou calendari de la Fórmula 1: començarà el juliol i tindrà menys curses

El president de la Fórmula 1, Chase Carey, ha confirmat aquest dilluns que el Mundial de la màxima categoria d’automobilisme començarà el 5 de juliol amb la disputa del Gran Premi d’Àustria després de la cancel·lació del de França, afectat per la mesura del govern del país de prohibir qualsevol esdeveniment multitudinari fins a mitjan juliol. El màxim dirigent de la competició ha titllat de “decebedor” l’anunci de l’Estat francès, però ha estat comprensible amb la decisió presa per les autoritats sanitàries.

Chase Carey, de fet, ha anunciat que l’objectiu de la Fórmula 1 per a la temporada actual, que encara no ha començat, és que es disputin entre 15 i 18 carreres. “Publicarem el calendari final tan aviat com sigui possible”, ha assegurat, encara que ja ha avançat que les intencions de l’organisme que dirigeix és començar el cap de setmana del 3 al 5 de juliol, competir a Europa, Àsia i Amèrica i acabar el curs a Bahrain i Abu Dhabi. El president també ha revelat que la previsió és que “les primeres curses no tinguin afeccionats”, quelcom que intentaran solucionar a mesura que avanci el calendari.

“La salut i la seguretat de tots els involucrats continuar sent la principal prioritat. Només avançarem si comptem amb els procediments adequats i segurs per evitar riscos i problemes”, ha afegit el mandatari. Per últim, Carey també ha informat que “estem treballant durament amb la FIA i els equips per enfortir el futur a llarg termini de la Fórmula 1 a través de diverses regulacions tècniques, esportives i financeres que milloraran la competició i la convertiran en un negoci més saludable per a tothom, sobretot quan s’acabi la pandèmia del coronavirus”.Més notícies

La 100a edició de la Volta a Catalunya es disputarà el març del 2021

L’organització de la cursa catalana anuncia un canvi de dates realitzat amb l’objectiu “de celebrar-se amb les màximes garanties i amb les millors figures mundials”

Un jugador del Barça carrega contra els adults que no respecten les normes dels passejos amb nens

Pau Ribas critica que no es respecti la distància de seguretat i que hi hagi més d’un adult acompanyant els fills

Nou comentari