Món Esport
Nit de sorpreses i decepcions als concursos de l’All-Star
  • CA
Joe Harris, guanyador del concurs de triples de l'All-Star 2019.
Joe Harris, guanyador del concurs de triples de l’All-Star 2019. | EFE

La festa de l’All-Star Weekend a Charlotte continua amb la nit dels concursos d’habilitats, triples i esmaixades. Jayson Tatum, Joe Harris i Hamidou Diallo, respectivament, meravellen l’Spectrum Center i s’emporten els premis de la segona jornada del cap de setmana de les estrelles a l’NBA.

 

Com és habitual, el primer de tots ha estat el concurs d’habilitats, amb Jayson Tatum (Boston Celtics) i el rookie Trae Young (Atlanta Hawks). El segon ha eliminat prèviament la sensació de l’NBA aquesta temporada, l’eslovè Luka Doncic. El jugador dels Mavericks ha intentat un triple llunyà per eliminar Young però no ha entrat, i el base del Hawks no ha perdonat. El que sí ha estat més encertat és l’aler dels Boston Celtics. Jayson Tatum ha guanyat el concurs amb un triple des del mig de la pista i s’ha convertit d’aquesta forma en el primer jugador de la franquícia de Boston a proclamar-se campió de l’Skills Challenge.

 

El concurs de triples tenia una expectació especial per dos motius. S’enfrontaven els germans Curry, que a més, van passar una part molt important de la seva infància a la ciutat de Charlotte, ja que el seu pare Dell Curry va ser jugador dels Hornets del 1988 al 1998. L’altre atractiu del concurs de triples ha estat la participació de l’alemany Dirk Nowitzki, possiblement en el seu últim any a l’NBA després de 21 temporades (totes amb els Dallas Mavericks) i d’haver guanyat el concurs de triples el 2006. Stephen Curry (Golden State Warriors) ha superat clarament al seu germà Seth i ha fet la millor puntuació de la primera ronda amb 27 punts. El base ha passat d’aquesta manera a la final juntament amb Joe Harris (Brooklyn Nets) i Buddy Hield (Sacramento Kings). A la final, però, el base de l’equip californià s’ha quedat a només dos punts del campió, Joe Harris, que ha anotat 26 punts i s’ha proclamat campió d’un dels concursos de triples més disputats que es recorden en els últims anys.

 

El plat fort de la nit, per a molts, era el concurs d’esmaixades. Aquest no ha estat tant espectacular com les darreres edicions, però ha deixat algun detall que es recordarà durant molt temps. Els quatre participants han estat John Collins (Atlanta Hawks), Dennis Smith Jr. (New York Knicks), Miles Bridges (Charlotte Hornets) i Hamidou Diallo (Oklahoma City Thunder). A la primera ronda s’ha vist la millor esmaixada del concurs: Hamidou Diallo s’ha elevat per sobre de l’exjugador Shaquille O’Neal (2,16m) i s’ha penjat de l’anell introduint el braç a la cistella com a homenatge a Vince Carter, que ho va fer en el concurs del 2000. Aquesta esmaixada li ha servit a l’escolta dels Thunder per participar en la final juntament amb Dennis Smith Jr, en la que el mateix Diallo s’acabaria imposant al jugador dels Knicks per una ajustada puntuació de 88 a 85.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa