El pilot nord-americà Nicky Hayden, campió del món de MotoGP el 2006, té “gravíssims danys cerebrals” produïts pels traumatismes soferts en l’atropellament de dimecres. El seu estat segueix sent “extremadament greu”.

 

“Les condicions clíniques de Nicky Hayden romanen extremadament greus. Es troba encara ingressat en vigilància intensiva de l’hopsital Bufalini de Cesena, pateix greus lesions múltiples amb el consegüent gravíssim dany cerebral“, assenyala el part.

D’aquesta manera, les notícies segueixen sent molt preocupants. L’americà, de 36 anys i que competeix en el Mundial de Superbikes, continua sense poder ser operat a causa dels severs politraumatismes al cap i al pit després que un cotxe l’atropellés mentre entrenava amb bicicleta.

 

El de Kentucky estava amb un grup d’amics quan va ser envestit per un vehicle Peugeot, arribant a trencar el parabrisa per l’impacte, segons va indicar el diari ‘Rimini Today’, que va publicar diverses fotos que testificaven la duresa de l’impacte.Nou comentari