Món Esport
L’NFL i els seus jugadors donen més de 35 milions de dòlars contra el coronavirus

La National Football League (NFL) i el sindicat de jugadors (NFLPA) han fet aquest divendres una donació inicial de més de 35 milions de dòlars a Creu Roja i altres organitzacions solidàries per ajudar els afectats pel coronavirus als Estats Units.

“Tots hem estat afectats per la pandèmia. Ara més que mai, hem d’unir-nos, quedar-nos a casa i mantenir-nos forts“, ha dit el comissionat de la lliga, Roger Goodell. “L’NFL continuarà trobant maneres de donar el seu suport perquè puguem superar junts aquest temps d’incertesa”, ha afegit en la seva nota de premsa.

“Com a part del draft, que tindrà lloc del 23 al 25 d’abril, l’NFL treballa en un ampli pla per incorporar la filantropia i la recaptació de fons, per proporcionar així ajuda addicional als més afectats per la Covid-19″, segons ha precisat la mateixa nota.

I en aquest sentit, a part de Creu Roja, han donat aquests diners a Bob Woodruff Foundation, a Boys & Girls Clubs of America, a CDC Foundation, a GENYOUth Foundation, a Meals on Wheels America, a Salvation Army, a Team Rubicon, a United Way i a Wounded Warrior Project.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa