Món Esport
Neymar: “Vam parlar amb molts clubs, però vaig decidir quedar-me”
  • CA

Neymar Jr ha arribat amb més d’una hora de retard a l’acte de presentació d’un acord comercial entre el Barça i Gillette, davant la indignació dels mitjans de comunicació. Sense demanar disculpes per la manca de respecte cap als professionals de la informació i els assistents a l’acte, el brasiler ha atès les preguntes dels periodistes i les ha respost amb sinceritat, admetent les moltes ofertes que ha rebut aquest estiu per abandonar el Barça.

El davanter del club blaugrana no ha volgut donar cap detall de les converses mantingudes amb diversos clubs, però sí que ha afirmat haver-ne rebut i haver estat negociant amb alguns d’ells: “Sí, vam tenir moltes converses, no només una [preguntat pel PSG], però vaig escollir quedar-me al Barça perquè em sento a casa. Sóc feliç amb els meus companys i sóc del Barça.”

 

Preguntat per les declaracions del seu representant, Wagner Ribeiro, en les quals el mànager del jugador ha desvetllat les xifres ofertes pel París Saint-Germain aquest estiu, Neymar Jr ha preferit no parlar-ne. “No puc confirmar les xifres que va donar Ribeiro, perquè no m’agrada parlar de xifres. Però no va ser l’única conversa, vam parlar amb molts“, ha ratificat, a la vegada que ha manifestat la intenció de quedar-se a Barcelona molts anys més: “No em veig fora del Barça. No m’ho puc imaginar, perquè em sento a casa. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa