Món Esport
Neymar tritura un Rayo valent
  • CA

Amb Messi lesionat, Neymar i Luis Suárez han agafat la responsabilitat de tirar del carro del Barça. Si en els últims partits va ser l’uruguaià, aquesta nit ha estat el torn del brasiler, que amb quatre gols ha triturat el Rayo Vallecano (5-2). Els blaugrana han hagut de remuntar el gol inicial dels madrilenys. El Barça ha reaccionat i ha pogut acabar la primera part ja amb victòria (2-1). Una primera meitat, per cert, marcada pels errors.

Els de Luis Enrique han desaprofitat diverses ocasions per posar-se davant del marcador, amb un dibuix tàctic molt ofensiu i amb una pressió molt alta. Primer Suárez i després Rakitic han fet lluir el porter visitant, Toño Martínez, que ha salvat dues ocasions clares del Barça. Encert del porter, però també errada dels dos jugadors blaugrana. I ha estat també un error de la defensa del Barça el que ha provocat el gol del Rayo.


S’agraeix jugar contra els equips de Paco Jémez
. Juguen de tu a tu, sigui el rival que sigui que tingui al davant. Joc ofensiu, control, toc i a crear ocasions. Això, però, beneficia el joc blaugrana, que ho ha tingut fàcil per trobar espais i facilitar les ocasions de Neymar, Suárez i primer Sandro, després Munir. El protagonista ha sigut, sense cap mena de dubte, el brasiler, que amb dos penals ha capgirat el marcador.


Recital Neymar

El número 11 s’ho ha fet tot sol. Ha transformat el 0-1 en un 4-1. Com qui no vol la cosa. Disfressat de Messi, ha marejat la defensa del Rayo, ha estat a punt de provocar un tercer penal, i ha rebut l’ovació del Camp Nou. Luis Suárez ha fet el cinquè i últim gol dels de Luis Enrique, i el Barça encara en podria haver fet més, però Sandro -molt desafortunat- i Munir no han tingut la nit. A les acaballes, el Rayo ha fet el segon, merescut, després d’un partit molt combatiu.

Amb aquests tres punts el Barça atrapa el Reial Madrid al capdavant de la classificació. Els blancs són líders, gràcies a la diferència entre gols a favor i gols en contra. Al proper partit els blaugrana repeteixen com a locals i rebran l’Eibar, mentre el Madrid visitarà el Celta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa