Món Esport
Neymar Jr: “Puc sortir de festa i ho seguiré fent”
  • CA

Neymar Jr ha explotat davant els micròfons de la sala de premsa de la Granja Comary, a la ciutat de Teresópolis. Aquesta passada matinada, el davanter del Barça s’ha assegut davant els mitjans de comunicació durant la concentració de la selecció brasilera, prèvia als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en una roda de premsa que ha acabat fent la volta al món.

El crack blaugrana s’ha enfadat, de valent, després de ser preguntat per la seva vida privada i la influència que aquesta vida té sobre el terreny de joc. En una resposta contundent, el brasiler ha posat sobre la taula el seu rendiment, els seus títols i la seva feina al camp, per acabar confessant la seva voluntat de seguir sortint de festa a les nits i passant-ho bé amb els seus amics. Fins i tot, Neymar Jr ha demanat al periodista si “em pots seguir mirant a la cara quan et parlo”.

“Em pots criticar, tinc els meus errors, no sóc perfecte. Però m’agrada sortir i passar-ho bé amb els meus amics, per què no puc sortir de festa? No hi ha un perquè. Puc sortir i ho seguiré fent”, ha manifestat. “Què faries tu amb 24 anys, guanyant tot el que he guanyat i tenint tot el que tinc?”, ha exposat el jugador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa