Món Esport
Neymar Jr: “No sóc un criminal”
  • CA

Neymar Jr ja està més tranquil. Després de renovar amb el Barça i de tancar una de les branques del cas d’evasió fiscal, el jugador brasiler segueix descansant de cara a afrontar els JJ.OO. que se celebraran a Rio de Janeiro, al seu país natal, a partir del proper 3 d’agost.

En una entrevista concedida a la revista olímpica Isto e 2016, del grup Terra, el crack blaugrana es defensa de les acusacions rebudes durant els darrers anys i assegura haver-ho fet tot dins la legalitat. “Quina sanció puc tenir? No he fet res malament, no sóc un criminal, com tampoc el meu pare”, explica. “Infeliçment, certes persones busquen la polèmica. No sé si per manca d’informació i coneixement o per maldat”, manifesta el jugador, que nega la influència que aquest cas ha tingut sobre el seu joc: “Si ha influït? De cap manera. El meu pare porta tota la part extraesportiva i tinc plena confiança en ell. Em preocupa de jugar a futbol i busco estar bé dins el camp. Tinc la sort que el meu pare cuidi de la meva carrera, treballant al meu costat per a que pugui exercir la meva professió tranquil·lament.”

El futbolista destaca, també les sensacions viscudes amb la seva nominació pel podi de la Pilota d’Or, guanyada altra vegada pel seu company d’equip, Lionel Messi: “Va ser un somni ser al costat de Messi i Cristiano Ronaldo. Són dos cracks, jugadors que respecto molt. El fet de guanyar o no el premi al millor jugador del món no és una prioritat. Treballo per a que el meu equip guanyi totes les competicions, sense excepció.”

Els Jocs Olímpics de Rio començaran el proper dia 3 d’agost. Neymar Jr, igual que la resta de jugadors de la seva selecció, senten l’obligació de guanyar la medalla d’or, una fita que no van poder aconseguir a Londres 2012, on van perdre la final davant Mèxic. “Ara que la temporada amb el Barça ha acabat, només penso en l’olimpíada. És un títol que em falta i tenim la responsabilitat de guanyar-lo, principalment perquè juguem a casa. Tinc una medalla de plata, però només penso en la daurada”, manifesta el blaugrana, que aprofita l’ocasió per afirmar que, “si hagués depès de la meva voluntat, hagués jugat la Copa Amèrica i els Jocs Olímpics. Però entenc la posició del Barcelona”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa