Món Esport
Neymar, irritat amb Luis Enrique
  • CA

Neymar no gaudeix de l’estatus de Leo Messi i accepta de bon grat la condició de segon de l’argentí, però en canvi no té el mateix respecte per a Luis Enrique. El brasiler està fent cada vegada més visible el seu enuig quan el substitueixen, ja sigui amb una mala cara, un gest amb la mà o tirant una bota a terra, com va passar dissabte a Sevilla. El Barça guanyava 1-2 i Neymar estava fent un bon partit.

“Això són ‘chuminadas'”, va ser la resposta de Luis Enrique quan se li va preguntar en calent per la reacció airada de l’11 del Barça, intentant restar-li importància. El cas és que Neymar és titular indiscutible i a la vegada el tercer jugador més substituït de la plantilla, per darrera de Rakitic i Iniesta. Dels 34 partits en què ha sortit d’inici, ‘Ney’ ha estat rellevat en 15, lleugerament superior al percentatge de Luis Suárez (10 cops en 30 encontres).



Messi menja a part



Pel que fa al cas de Messi, viu a part i no ha estat substituït ni una vegada en tota la temporada, malgrat que també va tenir una enganxada amb Luis Enrique a principis de gener, al tornar de les vacances de Nadal. Ja sigui perquè els resultats ara són més positius o per la intervenció dels capitans, la tensió entre tots dos s’ha rebaixat i el 10 blaugrana està firmant un esplèndid inici del 2015.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa