Món Esport
Neymar, Bartomeu i Rossell, citats a declarar a l’Audiència Nacional
  • CA

El jutge José de la Mata ha citat a declarar per als dies 1 i 2 de febrer, en qualitat de persones investigades i a petició de la Fiscalia, el jugador del FC Barcelona Neymar Da Silva Santos Junior, els seus pares, l’actual president del club, Josep Maria Bartomeu, i al seu antecessor, Sandro Rosell. Així ho ha fet saber l’Audiència Nacional en un auto enviat per correu electrònic. 

El davanter brasiler està citat per declarar a l’Audiència Nacional el dia 2 de febrer, a les 10 hores, mentre que Bartomeu i Rosell haurà de comparèixer el dia anterior, el primer a les 11.30 hores i el segon a les 10 hores. De la Mata també cita a declarar en qualitat de persones investigades els dies 1 i 2 de febrer els representants del FC Barcelona, del Santos i de N & N Consultoria Esporteiva i Empresarial i els dirigents del club brasiler en l’època dels fets, Luis Álvaro de Oliveira Rivero i Odilio Rodríguez Fliho.

En l’acta del titular del Jutjat Central d’Instrucció 5 també se cita per a declarar en qualitat de testimoni Javier Faus, que haurà de comparèixer 2 de febrer a les 13.30 hores. El magistrat, que rebutja diverses de les diligències proposades per DIS, entén que les sol·licitades per la Fiscalia resulten “pertinents, necessàries i proporcionades” per a l’esbrinament dels fets.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa