Món Esport
‘Newsweek’ dedica la seva portada al Barça
  • CA

La revista ‘Newsweek‘, la segona més important per tirada de editades als Estats Units, ha dedicat la seva portada al recent campió de la Lliga de Campions, el FC Barcelona, amb una foto del seu entrenador Pep Guardiola.

Dilluns que ve 13 de juny els lectors de la revista estatunidenca descobriran les raons per les quals el Barça de Guardiola comença a fer-se un lloc entre els grans equips de la història del futbol que han marcat una època, en una edició avançada pel web de l’equip blaugrana.

La publicació setmanal, que s’edita a Nova York i que és la segona més important per darrere de ‘Time’, presenta en la seva portada una foto de Guardiola mantejat pels seus jugadors i es pregunta si aquest Barça és el millor equip de futbol de tots els temps. En les seves pàgines centrals, el periodista Jimmy Burns desgrana les claus del conjunt de Pep Guardiola.

El reportatge elogia l’estil de joc del FC Barcelona, cosa que “el fa únic”. Destaca “l’habilitat de tots els seus jugadors amb la pilota als peus”, des de Messi, passant per Xavi i Iniesta, i també “la capacitat d’adaptació de jugadors que no s’han format en les categories inferiors de can Barça”, com és el cas d’Alves, Mascherano, Abidal, o Villa, amb els que sí han crescut a la Masia.

‘Newsweek’ compara un partit dels blaugranes amb una “coreografia”, amb moviments constants de tots els futbolistes. I no s’oblida que el FC Barcelona “vol la pilota al mateix temps que no perd l’objectiu essencial del futbol, anar a atacar per guanyar el partit”, continua.

Evidentment, també destaca la figura de Pep Guardiola a l’èxit d’aquest equip, del qual reconeixen que “ha estat l’impulsor d’un estil i esperit de treball que porta el seu segell”, conclou.

‘Newsweek’ és una revista global de publicació setmanal que té una tirada d’1,5 milions d’exemplars als Estats Units, i un milió a la resta del món. No només es pot trobar al país nord-americà, sinó que també es pot trobar a Europa, l’Amèrica Llatina i l’Àsia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa