Món Esport
L’NBA es rendeix a l’última heroïcitat de Luka Doncic
  • CA

Luka Doncic segueix fent història a l’NBA. Aquest diumenge, l’exjugador del Reial Madrid ha fet un triple doble –43 punts, 17 rebots i 13 assistències– i ha aconseguit un triple guanyador sobre la botzina que ha permès al seu equip, els Dallas Mavericks, igualar a dues victòries l’eliminatòria contra els Los Angeles Clippers, corresponent a la primera ronda dels play-off de l’NBA.

En tota la història de la millor lliga de bàsquet del món només Charles Barkley i Oscar Robertson havien aconseguit fer més de 40 punts, 15 rebots i 10 assistències en un partit de play-off. Doncic no només s’ha afegit a aquest grup selecte de jugadors, sinó que s’ha convertit en el més jove a fer-ho. Per acabar-ho d’adobar, ha completat l’exhibició amb un buzzer beater espectacular a la pròrroga (135-133).

L’heroïcitat de Doncic, que només té 21 anys, no ha passat gens desapercebuda a l’NBA, ans al contrari. Companys d’equip, rivals, periodistes de prestigi i aficionats –LeBron James, Stephen Curry, Damian Lillard, Dwayne Wade, Paul Pierce…– s’han rendit al talent de l’eslovè, que en les dues primeres temporades a la lliga ha deixat molt clar que està cridat a dominar la competició durant els pròxims anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa