Món Esport
L’NBA ja té data d’inici per a la pròxima temporada
  • CA

L’Associació Nacional de Jugadors de Bàsquet (NBPA) estatunidenca ha acceptat la proposta de calendari oferta per l’NBA. D’aquesta forma, la pròxima temporada de la millor lliga de bàsquet del món començarà el 22 de desembre i, per evitar acabar tan tard com enguany, cada franquícia disputarà 72 partits en la fase regular, deu menys de l’habitual.

El sindicat de jugadors ha remarcat que “encara s’han de negociar alguns detalls per donar llum verda a la nova temporada”, però s’ha mostrat confiat “en el fet que les dues parts arribaran a un acord sobre aquests temes pendents i rellevants per a la pròxima temporada”. Entre aquestes qüestions s’hi troben els protocols de seguretat i la possibilitat d’obrir els pavellons al públic, entre d’altres.

El següent pas en el camí de l’NBA cap a la nova temporada és el Draft, que se celebrarà el 18 de novembre, mentre que el pla acordat per la lliga i els jugadors assenyala que les pretemporades dels equips començaran l’1 de desembre. En principi, el període d’agència lliure estarà obert entre aquestes dues dates.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa