Món Esport
Nani Roma torna a ocupar posicions de podi
  • CA
Nani Roma, durant el Dakar 2019. | EFE

La setena etapa del Dakar 2019, amb principi i final a San Juan de Marcona, ha deixat com a principals guanyadors Nasser Al-Attiyah i Ricky Brabec. El primer segueix consolidant-se al capdavant de la general en la categoria de cotxes, mentre que el segon ha robat la primera posició de motos a Quintanilla en una jornada en què Laia Sanz ha seguit millorant i Nani Roma ha recuperat posicions de podi.

 

Peterhansel ha guanyat l’etapa en cotxes, però haurà de millorar molt més si vol atrapar Al-Attiyah. El qatarià segueix caminant amb pas ferm cap al triomf i, de moment, sembla difícil que algú pugui impedir-ho. A 38 minuts seus s’hi ha col·locat Nani Roma, que ha fet una gran setena etapa i ha tornat a ocupar la tercera posició de la general.

 

En motos, Brabec n’ha tingut prou amb registrar el tercer millor temps del dia (per darrere de Sam Sunderland i José Ignacio Cornejo) per prendre a Quintanilla el lideratge del Dakar. Els catalans Oriol Mena (tretzè) i Armand Monleón (quinzè) han fet un gran paper, mentre Laia Sanz ha tornat a fer gala de les seves millors virtuts i ja és la setzena classificada encara que no va arribar a la cita en les millors condicions possibles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa