Món Esport
Nadal perd el número 1 mundial
  • CA

Rafael Nadal renuncia al Masters 1000 de París com a conseqüència d’uns problemes abdominals, decideix no saltar a la pista per disputar el partit de la segona ronda contra Fernando Verdasco i, d’aquesta forma, Novak Djokovic li roba el número 1 de l’ATP al manacorí. L’espanyol, que havia de tornar a França després de pràcticament dos mesos per lesió, serveix en safata el títol de millor jugador del tenis mundial al serbi.

 

“Fa uns dies que sento alguna cosa en els abdominals, sobretot en els meus serveis. Els metges m’han recomanat que no jugui. És un miracle que hagi estat el número 1 fins a avui, havent jugat nou tornejos durant tota la temporada i havent-me retirat en dos dels quatre Grand Slam. Estar on estic és una gran notícia, perquè vol dir que en la pista no he pogut fer les coses pràcticament millor“, ha declarat Nadal després d’adoptar la mesura preventiva. El tenista espanyol també volia disputar la Copa Masters de Tennis masculina a Londres entre el 12 i el 18 de novembre en l’O2 de Greenwich.

 

La seva baixa, que se suma a la del canadenc Milos Raonic (que tampoc ha pogut disputar el seu partit contra Roger Federer per problemes a l’espatlla dreta) classifica Fernando Verdasco directament per als vuitens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa