Nadal: “La demandaré perquè ja n’estic fart”

El tenista ha confirmat que demandarà a l'exminstra francesa Roselyne Bachelot per les acusacions de dopatge realitzades la setmana passada

Tal i com va avançar el seu tiet i entrenador, Toni Nadal, la setmana passada, el tenista demandarà davant la justícia l’exministra francesa Roselyn Bachelot per les acusacions de dopatge efectuades públicament. El preparador va titllar d'”imbècil” la política i va avisar de les accions a emprendre per la família del tenista.

Aquest diumenge a la nit, abans d’iniciar el torneig Indian Wells dels Estats Units, el mateix esportista ha confirmat el que ja va assegurar el seu tiet: “La demandaré a ella i demandaré a tots els que facin comentaris similars en un futur, perquè ja n’estic fart d’això.”

Roselyn Bachelot, ministra francesa de Salut i Esports entre l’any 2007 i el 2010 amb Nicolas Sarkozy a la presidència, va assegurar en un programa de televisió que la lesió de genoll de Rafa Nadal no va existir, sinó que la seva absència es va deure a un positiu per dopatge amagat per les autoritats. “Sabem que la famosa lesió de Rafa Nadal, que el va tenir set mesos fora, fou realment un positiu en un control antidopatge”, va expressar Bachelot.

Nou comentari