Món Esport
Nadal: “Encara em queden un parell d’anys bons”
  • CA

El tenista mallorquí Rafa Nadal, eliminat en vuitens de final de l’Open dels Estats Units, ha reconegut la “gran oportunitat” que se li ha escapat a Nova York, tot i que ha promès seguir treballant amb la mateixa il·lusió per intentar tornar al seu millor nivell, vaticinant que li “queden un parell de bons anys” al circuit mundial.

 

“He perdut una gran oportunitat i no importa si té a veure amb lesions o no. No vaig jugar a Roland Garros, no vaig jugar a Wimbledon, això són oportunitats perdudes i aquí he perdut una altra oportunitat. És una derrota dolorosa perquè em veia preparat per al partit i preparat per a tot el torneig. Aquesta és la veritat”, ha lamentat Nadal davant de la premsa.

 

El balear va lluitar “fins al final” contra Lucas Pouille, però va poder “fer millor” algunes coses. “Vaig tenir l’actitud correcta i vaig lluitar per cada punt, però necessitava alguna cosa més que avui no tenia. Seguiré treballant per trobar-lo. En termes de motivació em vaig sentir molt bé, però en termes de tenis necessito més, com millorar en la sacada”, ha valorat, sense voler “buscar excuses”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa