Món Esport
Nadal es torna a quedar sense ATP Finals
  • CA

El palmarès de Rafa Nadal és extens i complert. Té tots els Grand Slams, ors olímpics, Copes Davis… però n’hi ha un que sempre se li ha resistit: l’ATP Finals. Es tracta d’un torneig que reuneix els millors classificats de l’any i els enfronta al final de la temporada. Aquest curs, Nadal s’havia proposat aconseguir-lo definitivament, però ha caigut abans i tot de la final.

El balear s’ha enfrontat a Daniil Medvedev a la semifinal i ha estat eliminat (3-6, 7-6 i 6-3). Nadal ha iniciat el partit amb molta intensitat i semblava que ho tenia tot per guanyar, però el rus ha anat remuntant i després de guanyar el tie break del segon set ha anat disparat cap a la victòria

Qui tampoc no serà a la final de l’ATP Finals és el número u del rànquing, Novak Djokovic. El tenista serbi ha caigut a la semifinal de la mateixa forma que ho ha fet Rafa Nadal. L’ha derrotat Dominic Thiem, també en un tie break decisiu i, així, l’austríac s’enfrontarà a Medvedev a la gran final.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 22, 2020 | 11:00
    Ramon novembre 22, 2020 | 11:00
    Sens dubte una excel·lent notícia per als Països Catalans.
  2. Icona del comentari de: QUE NO PATEIXI. a novembre 22, 2020 | 14:25
    QUE NO PATEIXI. novembre 22, 2020 | 14:25
    EJPAÑA LI DONA ANUNCIS MILIONÀRIS A LA TV. I ARA UNA MEDALLA O TÍTOL DE "NO SE QUE" PER DIR QUE EL CAMPECHANO HA FET MOLT PER EJPAÑA. POBRE NOI RIC !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa