Món Esport
Nadal torna a criticar els polítics: “Només pensen en les eleccions”
  • CA

Rafa Nadal, número dos del món, ha lamentat que els que “prenen decisions en política” ho facin “pensant que hi ha noves eleccions”. “Tinc les opinions molt clares, però desgraciadament no puc pronunciar-me sobre si les coses s’estan fent bé, molt bé, malament o fatal, perquè la realitat és que el que jo digui al final es pren com un tema polític. Estem en un moment tan sensible que tot es polititza”, ha assenyalat en una entrevista a El País.

En aquest sentit, ha volgut desmarcar-se dels partits polítics. “A mi tant m’és si ho fa bé Vox, el PP, Podemos, el PSOE, Ciutadans o qui sigui! M’és igual Casado, Abascal, Arrimadas, Iglesias o Sánchez. Que ens treguin d’aquesta i que tinguem el menor nombre de morts possible i el menor impacte econòmic possible“, ha manifestat.

“Però hi ha un problema en la política, i és que els que prenen decisions, desgraciadament, sempre ho fan pensant que hi ha noves eleccions. En un món ideal seria molt positiu que, en una situació així, els que prenguessin les decisions fossin els millors en cada àmbit i sense cap aspiració política“, ha opinat. “Ve un futur molt complicat i necessitarem l’experiència dels millors per sortir-nos-en“, va afegir.

A més, el balear ha assegurat que no creu en el concepte de “nova normalitat”. “M’imagino les pistes i els estadis plens, que és com m’agrada veure’ls. Cal ser pacients i trobar la medicina, però jo no crec en això de buscar una nova normalitat. La nova normalitat serà la que nosaltres acceptem. A mi m’agrada veure gent, abraçar-me amb la gent, compartir amb la gent… i hem de buscar això una altra vegada. No podem conformar-nos només amb complir eternament mesurades de distanciament”, ha apuntat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa