Nadal critica el govern espanyol per la gestió del coronavirus

El tennista manacorí assegura que “hi ha hagut errors” dels polítics, quelcom que ho demostra el fet que hi hagi tants sanitaris contagiats

Rafa Nadal s’ha mostrat molt crític amb el govern espanyol per la gestió de la crisi del coronavirus, “una situació complicada que ens ha sobrepassat a tothom”. En una entrevista a La Voz de Galicia, el tennista manacorí ha opinat que l’executiu ha comès errors i que, a més, no els ha reconegut, quelcom que segons el seu parer ha provocat que Pedro Sánchez hagi perdut credibilitat. “Que hi hagi tants sanitaris contagiats vol dir que hi ha hagut coses que no s’han fet bé”, ha reflexionat l’esportista.

“Prefereixo guardar-me la meva opinió, encara que la tinc molt clara. És una mica trist, perquè tothom pot dir qualsevol cosa a les xarxes socials mentre jo, per ser qui soc, tinc menys opcions de poder opinar. Hi ha hagut equivocacions i és humà reconèixer els errors. Tothom entén que els polítics s’equivoquin, és humà, jo m’equivoco cada dia. Que hi hagi tants sanitaris contagiats vol dir que hi ha hagut coses que no s’han fet bé. I el que no m’agrada és que no es reconeguin els errors, perquè es deixa de tenir credibilitat. Necessitem els millors per poder superar aquesta crisi”, ha dit Nadal.

En la mateixa resposta, no obstant això, l’esportista mallorquí ha demanat que no es polititzin les seves declaracions. “A mi m’és completament igual si està governant la dreta, l’esquerra o el centre. M’és igual. No parlo pensant en política, ho faig com a ciutadà, sense pensar en el Partit Popular, el Socialista, Ciutadans, Podemos o Vox. Jo el que vull és que els que estiguin manant ho facin de la millor forma possible per a tothom”, ha justificat el tennista abans de sentenciar que és important “que els polítics encertin malgrat que hi ha coses que ja no tenen marxa enrere”, però encara més “que estiguem tots units”.

Més informació

Comentaris

  Que pasa Rafael? Maig 5, 2020 10:24 pm
  ¿Que no estan tus amigos facha en el trono?
  Botifler Maig 5, 2020 11:35 pm
  Poset els calçotets a lloc i calla, que si fa no fa els teus socis del PP, ho haurien fet igual de malament.
  pere de manlleu Maig 6, 2020 8:05 am
  Opinió molt important. Tingueu en compte que aquest senyo sap juga molt bé a tenis. Un altre que li podien dir: El preparao. Quina vergonya de país.

Nou comentari