El Barça lliga dues de les majors perles formades a la Masia en els darrers anys i se n’assegura la seva continuïtat, com a mínim, fins el juny del 2019. Si res surt malament, Munir El Haddadi i Sergi Samper seran jugadors blaugrana tres temporades més, amb una ampliació i millora de contracte que evitarà la seva sortida, almenys en forma de traspàs.

El davanter marroquí i el migcampista català signaran aquest dimarts una renovació que el Barça ja ha fet oficial. El jugador ofensiu tindrà una clàusula de rescissió de 60 milions d’euros, mentre que el creador arribarà fins els 50 milions, xifres que demostren la confiança del club en el creixement i futur de dos dels seus joves actius.

Munir va convertir-se en jugador del primer equip l’estiu passat, després de debutar durant la temporada del triplet i de demostrar les seves condicions com el principal substitut del trident. Durant el curs passat, l’hispà-marroquí va disposar de menys opcions, però va ser clau per a que l’equip blaugrana arribés, altra vegada, a la final de la Copa del Rei, amb gols importants davant l’Espanyol i l’Athletic Club de Bilbao.

Pel que fa Samper, el barceloní formarà part, definitivament, de la plantilla professional. Amb Luis Enrique, el jove migcampista ha participat en diverses convocatòries i en gairebé tots els entrenaments del primer equip. Després d’onze partits oficials en dues temporades, el constructor de 21 anys farà el salt definitiu.Nou comentari