Món Esport
Munir es reivindica com el quart davanter del Barça (4-2)
  • CA

Munir El Haddadi s’ha convertit en el golejador de la pretemporada del Barça. Amb els seus dos gols davant el Leicester City, l’espanyol-marroquí ja en suma tres en dos partits, després d’aconseguir el primer d’ells dissabte passat davant el Celtic de Glasgow. El davanter blaugrana, que ha tornat a acompanyar Messi i Suárez en atac, ha estat un dels grans protagonistes del segon enfrontament amistós que ha disputat el club català en la preparació per a la nova temporada.

 

La recerca d’un davanter suplent, que pugui gaudir de minuts quan un membre del trident no estigui disponible -o quan hagi de vestir-se de curt en una eliminatòria de Copa-, és una de les feines acumulades al despatx del secretari tècnic, Robert Fernández, tal i com va admetre Luis Enrique en la primera roda de premsa de la temporada. El club busca fora, lluny del Camp Nou, però ben endins, a les instal·lacions barcelonistes, dins la mateixa plantilla, un jove golejador treu el cap per recordar que el gol pot ser a casa. Associant-se amb Messi i Suárez, Munir ha signat dos grans gols, amb dues definicions dignes d’un gran ‘9’, per resoldre un partit que el Barça ha tingut controlat fins el minut 45.

 

Tret d’alguna arribada esporàdica, en contraatac ràpid amb signatura de Ranieri -el seu entrenador-, el Leicester City no ha posat perill fins la segona part sobre la porteria de Jordi Masip, que ha tornat a defensar la porteria blaugrana mentre Bravo i Ter Stegen entrenen i lluiten per la titularitat a Barcelona, pendents del seu futur més proper. Amb la novetat de Marlon Santos a l’eix de la defensa, el conjunt barcelonista ha dominat el campió de la Premier League i li ha generat molt perill, sobretot durant la primera part, on Luis Suárez ha signat el segon dels quatre gols anotats pels catalans, tot i que n’hagués pogut fer més, sinó hagués errat en dues ocasions, tot sol davant l’alemany Ron-Robert Zieler.

 

Una de les sensacions del partit ha estat el nou fitxatge blaugrana, Denis Suárez. El gallec ha tornat a exhibir detalls de moltíssima qualitat i s’ha mostrat segur en totes les seves intervencions al mig del camp blaugrana, tocant amb intel·ligència i precisió i associant-se a la perfecció amb Lionel Messi, el seu soci principal sobre el terreny de joc. Els seus 70 minuts han estat de molta categoria, demostrant els motius de la seva incorporació, tot el contrari que l’actuació d’Arda Turan, mediocre, sense intensitat i amb poca intenció d’imposar ritme a la circulació de pilota.

 

L’última mitja hora, com ja va succeir en el partit davant el Celtic de Glasgow, ha estat marcada per l’entrada dels joves del planter i pel desordre defensiu que ha ocasionat el canvi de posicions i de rols, amb Sergio Busquets ocupant la posició de pivot i amb Sergi Roberto tornant al lateral dret. En aquests moments d’incertesa, el Leicester City ha aconseguit reduir diferències amb dos grans gols d’Ahmed Musa, el nou fitxatge del conjunt anglès per aquesta temporada. Carles Aleñá, que ha substituït Leo Messi, és qui ha gaudit de més minuts. També han participat, com ho van fer amb el Celtic, el porter José Aurelio Suárez, el central Martínez, els migcampistes Nili i Carbonell i els davanters Mujica i Alfaro, juntament amb el futbolista del primer equip Sergi Samper, situat al costat de Busquets. Un d’ells, el davanter canari Rafa Mujica, ha aconseguit fer el seu primer gol amb el primer equip -encara que no de manera oficial- amb una bona definició dins l’àrea, en el minut 84.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa